Over O’Sofit

Als mensen met dezelfde passie elkaar vinden, kunnen er mooie dingen ontstaan…

Wie zijn we?

Laat dat nu net zijn wat er tussen ons gebeurde!
Twee jonge, energieke mensen met totaal verschillende achtergrond maar een gezamenlijke passie
voor lekker, gezond eten en het helpen van mensen naar een gelukkige en actieve levensstijl! 

Als coaches (Aangezien we beide in de fitnessbranche gewerkt hebben) weten we maar al te goed hoe belangrijk bewegen is…

MAAR ook hoe klein de impact daarvan is als je voeding en levensstijl totaal fout zit.
Keer op keer krijgen we van mensen te horen hoe moeilijk ze het vinden om gezonde, gevarieerde keuzes te maken en zo tot een goed uitgebalanceerd voedingspatroon te komen.
Ze hervallen steeds terug in dezelfde “saaie, oude, dieetgewoontes” die op een bepaald moment sowieso gaan doorwegen, waardoor ze opgeven en alle verloren kilo’s zo terug bijkomen.
Vandaar dat we “O’Sofit” zijn opgestart.

Onze liefde voor koken en lekker eten zorgt ervoor dat we steeds op zoek gaan naar nieuwe, interessante recepten die onze en jullie smaakpapillen kunnen bekoren. Want zeg nu eerlijk, niemand eet graag simpele kip met groenten 5 dagen van de 7 toch?

Met “O’Sofit” willen we de oplossing bieden voor iedereen die nood heeft aan gezonde, uitgebalanceerde voeding dat niet saai of smaakloos is maar dan zonder de zorgen van winkelen, koken, schoonmaken en afwassen!

Onder het motto: “Eat better, enjoy more”
Willen we het leven voor iedereen net dat tikkeltje makkelijker en smakelijker maken 🙂

Lekkers van O'Sofit

Over onze maaltijden

Al onze maaltijden zijn steeds gemaakt met verse ingrediënten, vlees & vis van hoge kwaliteit of lekkere kip en aangevuld met gezonde groenten.
Daar we weten dat dagelijks voldoende groenten eten naar gezondheid en gewichtsbeheersing een enorm voordeel bieden, hechten we hier veel belang aan tijdens het bereiden van onze gerechten.

We gebruiken vooral “low-fat” vlees, gezonde vezels zoals volkorenpasta, quinoa en we bieden ook gerechten aan met bloemkoolrijst, courgette noedels etc.
De sauzen die erbij geserveerd worden zijn steeds suiker- en zoutarm.

Dit alles wil totaal niet zeggen dat ze niet superlekker zijn!
Door het gebruik van verse kruiden en soms wat ongewone combo’s worden je smaakpapillen telkens opnieuw geprikkeld en gestreeld!

Snel en gezond!

Waarom O'Sofit?

Ons valt het op dat als je nood hebt aan “snel en gezond”, de keuze erg beperkt is in ons land. En dit terwijl veel mensen daar vaak wel nood aan hebben. Fulltime job met zen tweetjes, het huishouden, de kinderen, hobby’s,… Daarnaast nog tijd vinden om naar de winkel te gaan, vers eten te maken, nadien de hele keuken opkuisen…

Soms lijkt het wel of er niet genoeg uren in een dag zitten.
Het zou toch leuk zijn moest je die paar vrije momenten die er dan nog over blijven volledig voor jezelf kunnen benutten, dat gevoel herkent iedereen wel volgens ons.

In Canada, het geboorteland van Chanelle, is dit veel vanzelfsprekender. Daar is de keuze in superlekker, gezond, multicultureel afhaaleten met een leuke twist veel groter. “Guiltfree” (zonder schuldgevoel) afhaaleten van restaurantkwaliteit!
Dat is de uitdaging waar we aan werken en exact wat “Osofit” voor ons moet zijn!

Eten dat goed is voor iedereen, de fitnessfanaat, de drukbezette mama en papa, de gastvrouw die geen zin of tijd heeft in koken en rommel maar wel haar gasten culinair wil verwennen, de
zakenman die wil kiezen voor een gezonde lunch ipv junkfood,…
Kortom “Osofit” is de oplossing voor iedereen die gezonder wil leven en tegelijkertijd meer Quality time wil overhouden!

Beoordeeld & goedgekeurd door

gecertificeerde diëtiste!

Kristien Willemsen

Van jongs af aan is Kristien geboeid door voeding en een gezonde levensstijl. 

Deze interesse resulteerde in een bachelor in Voedings-en dieetkunde aan de AP hogeschool te Antwerpen. 

Met haar kennis als diëtiste en eigenschappen van zorgverlener wil ze graag mensen helpen om samen een haalbaar en  evenwichtig voedingspatroon uit te werken om zo het gewenste resultaat te bereiken. 

https://www.kristienwillemsen.com/

Foodiebag
U heeft nog geen maaltijden gekozen.